Asiakkaan ajattelun näkökulma

Asiakkaan ajattelun näkökulma

Asiakkaan edustajat laivalla oli Pop up -projekti, jossa kartoitettiin yritysten hallitustyöt asiakkaiden ajattelun näkökulmasta. Tarkoituksenamme on käynnistää laaja-alainen keskustelu, joka edistää asiakkaiden ajattelua yrityksissä, etenkin yrityslautakunnissa, ja julkisesti. Työskenteletkö tai haluaisitko työskennellä yrityksen hallituksessa, tämä on sinulle!
Työskenteletkö paremman asiakaskokemuksen saamiseksi yrityksessä, tämä on ehdottomasti myös sinulle!

Hallituksen jäsenten ja puheenjohtajien kysely on päättynyt: kiitos kaikille osallistujille! Tutkimuksessa selvisimme, kuinka asiakasymmärrys ohjaa yrityslautakuntien päätöksentekoa tänään ja millaisia ​​mekanismeja hallituksella on käytössä arvioitaessa strategiaa asiakasymmärryksen näkökulmasta. Tulokset ovat kaikkien saatavilla syyskuusta. Hyödynnä myös tulokset!

Tavoitteenamme on kehittää yritysten ja siten myös suomalaisen yritysyhteisön hallitustyötä. Tule mukaan! Kiitos kyselyn osallistujille, haluatko osallistua perusteellisiin haastatteluihin, haluatko käyttää tuloksia omassa hallitustyössäsi, osallistua keskusteluun ja jakaa tietoa tästä projektista työyhteisölläsi, tuttavillasi, hallitustovereiden kanssa , sosiaalinen media!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *