Asiakasedustajat Board-projektin verkkosivuilla!

Asiakasedustajat Board-projektin verkkosivuilla!

Tässä on lyhyt esitys projektista ja siihen osallistuvista ihmisistä:

Alla löydät projektiryhmän kuvauksen ja yhteystiedot. Lisäksi on verkosto ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita hankkeesta ja antavat erityisiä ponnistelujaan hankkeen puolesta. Jos haluat osallistua verkkoomme, ota meihin yhteyttä ottamalla yhteyttä projektiryhmään.

Verkoston nimi on Hallituksen jäsenet, katso välilehti.

Asiakasedustajat hallituksessa – Projekti suorittaa tutkimuksen siitä, kuinka yritysten hallitus käyttää asiakaskokemusta strategisessa työssään ja miten hallitus hyödyntää asiakasnäkemystä strategisessa päätöksenteossaan. Tutkimukseen sisältyy hallitusammattilaisten tutkimus, joka suoritetaan elo-syyskuussa 2015.
Kyselylinkki on nyt suljettu / 7. syyskuuta!

Tutkimus sisältää myös haastattelut verkoston ihmisten, neuvonantajien ja hallituksen ammattilaisten välillä. Etsimme myös mielenkiintoisia yritystapauksia: ota meihin yhteyttä, jos mielessäsi on hyvä esimerkki.

Tutkimuksen tulokset julkaistaan ​​syyskuussa 2015. Tavoitteenamme on saada aikaan hyvää keskustelua aiheesta niin yritysten sisällä kuin julkisesti. Projektin tuloksena esittelemme mallin, jolla voidaan parantaa asiakasnäkemyksen merkitystä hallituksen päätöksenteossa. Lopuksi tulokset ja malli esitellään kirjana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *